Széptextil webáruház

Kosár  

(üres)

Akciós termékek

Jelenleg nincsen akciós termék

Hírlevél

Szállítás

A feltüntetett árak magyar forintban (HUF) értendők A feltüntetett ár tartalmazza az Áfa-t is. Akciós áraink visszavonásig, illetve a készlet erejéig tartanak.

Fizetési mód: a csomag átvételekor, egy összegben, készpénzben

A megrendelt termékeket futárszolgálattal (DPD) küldjük a megrendelő által meghatározott címre. A küldemény kiszállítási költséggel növelt ellenértékét helyben, annak átvételekor kell kifizetni.

Megrendelő vállalja, hogy az általa megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről gondoskodik. Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelő hibájából meghiúsul. az ebből eredő többletköltséget megrendelő megtéríti a szállító számára.

Szállítás várható teljesítése

A rendeléseket általában 5-7 munkanapon belül teljesítjük. Az áruk kézbesítése munkanapokon, napközben történik. Amennyiben speciális igénye van a kiszállítással kapcsolatban, kérjük, megrendeléskor jelezze! Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy szükség esetén elérhessük Önt! Elképzelhető, hogy Ön olyan terméket rendel meg, amely nincs (elfogyott) raktárkészleten. Ebben az esetben e-mailben vagy telefonon értesítjük tisztelt ügyfeleinket a várható szállítási időpontról.

Kézbesítési díjazás

Szállítási költség: 2.500,- Ft/kiszállítás

Bruttó 20.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítást biztosítunk

Cégünk az árukészlet és az árváltoztatás jogát fenntartja. A megrendelés elküldésekor érvényes árakat a kiszállításig történő esetleges áremelések nem érintik. Fenti díj csak Magyarországon belüli szállítás esetén érvényes!

Termékek külföldre szállításáról kérjük, külön érdeklődjön!


FőoldalFőoldal